Dolgozói Képzést Nyilvántartó rendszer
Employee Training Register System


Kérem adja meg a felhasználói azonosítóját és jelszavát!
Felhasználó azonosító:
Jelszó:

A rendszer bemutatása:

A rendszer fő céljai: Dolgozói képesség nyilvántartása és az Oktatástervezés.
A területek szorosan összefüggő adatai alapján hatékonyan és integráltan tudja a rendszer támogatni az érintett folyamatokat.
A dolgozói képesség nyilvántartás funkcióban követni lehet, hogy a dolgozóknak milyen képességekkel (oktatás, vizsga) kell rendelkezniük, és ezeket a képességeket mikor kell megszerezni, vagy mikor kell megfrissíteni. A képességeket, oktatásokat, tevékenységeket vagy vizsgákat szinonim fogalomként kezeljük, mert csak az rendelkezik egy adott tevékenységhez szükséges képességgel, aki érvényes oktatással vagy vizsgával rendelkezik.
A rendszerben kigyűjthetők azok a dolgozók, akiknek vizsgázni kell. A sikeres vizsgázás időpontja rögzíthető a rendszerben, és automatikusan előjegyzésre kerül - a beállított frissítés alapján az érvényesség időpontja.
Lekérdezhető, hogy mely dolgozók, vagy akár egy konkrét dolgozó milyen érvényes vizsgával (képességgel) rendelkeznek. Minden sikeres vizsgát megőriz a rendszer, azok visszamenőleg is kikereshetők.
A program támogatja a dolgozók oktatásainak tervezését és nyilvántartását, és hogy mely oktatás, mely képességhez kapcsolható, és az oktatásra vagy vizsgára kik jelentkeztek.
Ezzel egy lényeges minőségbiztosítási cél megvalósítását tudja a rendszer támogatni, azt, hogy csak megfelelően képzett dolgozók vegyenek részt a termelésben.
A rendszer weboldala: www.tzs.hu
E-mail:lingvasoft@tzs.hu

Intruduction of the system:

Mainaim of a system: Employee Capability register, Training planningt, Product requirements capability register and controll.
Main service of the system the Q-Mátrix report. Q-mátrix report show whether the trained employees can produce the product.
The report calulate the quantity and the quality of capabilites needed and the number of necessary training courses for the group.
The system website: www.tzs.hu
E-mail:lingvasoft@tzs.hu